Lans Resort & Spa

Apartmani

Napravite pametnu investiciju sa našim potpuno opremljenim, modernim apartmanima u Lans Resortu. Uložite u svoju budućnost, komfor i mir.

Okruženje

Vaš dom

Pronađite svoj dom u centru Brzeća, na 15km od Kopaonika. Nudimo preko 100, potpuno opremljenih, apartmana za prodaju, od 32,7 m² do 66,46 m². Naši apartmani inspirisani su luksuzom, komforom i osećajem prijatnost vašeg doma.

Tradicionalna planinska arhitektura inspirisana okruženjem ogleda se kako u eksterijeru, tako i u enterijeru kompleksa. Prilikom projektovanja apartmana upotrebljeni su najkvalitetniji materijali po svetskim standardima uz obezbeđen moderan sadržaj.

Na raspolaganju vam je veliki broj apartmana, različite kvadrature i rasporeda, a na vama je da odaberete apartman koji vam savršeno pristaje.

Ne propustite priliku da ono najbolje, postane upravo vaše!

Naša ponuda

Apartmani koji odišu prirodom. Pogledajte našu ponudu.

Lans Resort apartmani dizajnirani su tako da odgovaraju svim vašim potrebama – nekretnine za izdavanje, mesto za život ili smeštaj tokom odmora.

Nudimo preko 100 potpuno opremljenih apartmana različitih veličina, od 32.7m2 do 66.46m2, čiji posetioci imaju pristup našem wellness i spa centru, zatvorenom bazenu, teretani, restoranu, kao i mnoge druge pogodnosti.

Želite da investirate u profitabilnu nekretninu?

Ukoliko ste u potrazi za apartmanom koji ćete izdavati ili savršenim planinskim domom - Lans Resort ima ono što tražite. Uživajte u lepoti prirode u najboljim uslovima.