Lans Resort & Spa

Okruženje

Gde god da pogledate ili zakoračite, imaćete priliku da uživate prirodnom savršenstvu. Lans Resort je mesto koje će vas osvojiti svakim delićem sebe. Smešten na uzvišenju i sunčanoj strani, svojim posetiocima pruža viši nivo zadovoljstva tokom boravka.

Kontakt

Iskusi najbolje od Kopaonika

Podnožje planine Kopaonik krasi jedno mirno i ušuškano mesto, pod imenom Brzeće.

U ovom naselju smešten je Lans Resort i predstavlja savršenu bazu za istraživanje svega što region može da ponudi. Od skijanja isnowboarding-a tokom snežnih dana, do opuštanja na bazenu ili pešačkih i biciklističkih tura. Brzeće je destinacija sa kojom nema greške u bilo koje doba godine.

Savršena destinacija za aktivni odmor

Pored aktivnost na samoj planini, u neposrednoj okolini nalazi se mnoštvo prirodnih lepota, kanjona, banja i drugih planina što vam omogućava nepresušan izvor avantura i aktivnosti. Na svega 38km udaljenosti smeštena je Lukovska banja koja može biti idealno mesto za jednodnevni izlet tokom vašeg boravka u Lans Resortu. Lukovska banja predstavlja najvišu banju Srbije, jer je smeštena na čak 681m nadmorske visine. Obilje termomineralnih izvora i dejstvo sva 4 prirodna faktora (voda, klima, blato i gas) su ono što banju čine posebnom.

Predeo Kopaonika bogat je prirodnim i kulturno-istorijskim sadržajem i sigurni smo da će upravo Lans Resort biti lokacija gde ćete pronaći svoje mesto pod suncem. Zažmurite i uplovite u novu avanturu na putu ka LANS Resort-u.

Zimske atrakcije

Nesumnjivo je da većina turista na Kopaonik dolazi zbog sjajnog skijaškog i snowboard iskustva. Uz 21 skijašku stazu i sjajnu školicu skijanja opravdava to što je najposećeniji skijaški centar u Srbiji. Ali pored ovih aktivnosti, po snegu možete uživati u planinskom biciklizmu, pešačenju, Snow parku, vožnji motornih sanki kao i mnogobrojnim kafićima, restoranima i Spa centrima.

Letnje atrakcije

Kopaonik je leti pravi mali raj za sve one koji žele da pobegnu od gradske vrućine i uživaju u svežem planinskom vazduhu. U ovoj sezoni možete uživati u mnogobrojnim hajking turama, ali i samostalno istražiti prirodu Kopaonika. Vedri sunčani dani su takođe pogodni, za sve ljubitelje paraglajdinga, a možete se upustiti i u avanturu raftinga Ibrom.

Ostale zanimljivosti

Pri vašoj poseti Kopaoniku budite slobodni da istražite lepote nacionalnog parka Kopaonik i popnete se na Pančićev vrh. Dolina jorgovana, Svetilište Metođe, Mijatovića jaz, kao i Jošanička banja još neke su od atrakcija omiljenih među turistima.

+
dana pod snegom
+
sunčanih dana
+
aktivnosti

Region Kopaonika

Region je dobro povezan sa ostatkom Srbije mrežom puteva i javnog prevoza. Automobilom, Kopaonik je lako dostupan iz glavnog grada Beograda, koji je udaljen oko 200 kilometara. Region takođe opslužuje redovna autobuska i železnička linija iz Beograda i drugih većih gradova u Srbiji.

Ova regija je poznata po svojoj blagoj klimi, sa prosečnim temperaturama u rasponu od -5°C zimi do 25°C leti. Te je popularna destinacija kako zimi tako i leti.

Kopaonik je dom brojnih kulturno-istorijskih znamenitosti, među kojima je i manastir Manasija, koji je podignut u 15. veku i poznat je po prelepim freskama i arhitektonskom stilu. Region je takođe dom Nacionalnog parka Kopaonik, koji je dom raznim biljnim i životinjskim vrstama, i nudi niz aktivnosti za posetioce, uključujući posmatranje ptica i šetnje prirodom sa vodičem.

Niš: 106 km

Kragujevac: 126 km

Beograd: 260 km

Novi Sad: 356 km

Skoplje: 284 km

Podgorica: 259 km

Banja Luka: 570 km

Sarajevo: 345 km

Jošanička banja: 43.1 km

Lukovska banja: 39.2 km

Vrnjačka banja: 61.4 km

Pančićev mauzolej (2017m): 22.3 km

Manastir Gradac (XIII vek): 68.6 km

Manastir Studenica (XII vek): 79.2 km

Manastir Sopoćani (XIII vek): 81.2 km

Manastir Žiča (XIII vek): 87.8 km

Želite da investirate u profitabilnu nekretninu?

Ukoliko ste u potrazi za apartmanom koji ćete izdavati ili savršenim planinskim domom - Lans Resort ima ono što tražite. Uživajte u lepoti prirode u najboljim uslovima.