Stvorite uspomene u zimskom raju: LANS Resort na Kopaoniku

Posted by: lans_admin јун 9, 2022 Нема коментара

LANS Resort je mesto gde ćete se uvek rado vraćati po dozu prave zimske čarolije. Naselje Brzeće na Kopaoniku smešteno je na 1070m nadmorske visine, a između ostalog važi za vazdušnu banju i idealno je mesto za odmor i punjenje baterija.

Bilo da ste došli da uživate u miru i tišini, želite da se oprobate u novim zimskim aktivnostima, ili jednostavno hoćete da zadovoljite svoj avanturistički duh, ovo je mesto koje vam nudi razne pogodnosti i mogućnosti.

Brzeće: Zimska avantura i miran odmor na jednom mestu

Zima u Brzeću, na Kopaoniku, idealna je za one koji žele da uživaju u skijanju i snowboardingu, bez da su smešteni u centru dešavanja i gužve. Gondola Brzeće nalazi se na svega nekoliko minuta udaljenosti od LANS Resort-a i omogućava brz i lak izlazak na vrh Mali Karaman. Vožnja do samog vrha traje oko 12 minuta, a spust do Brzeća niz stazu Bela Reka, koja je ujedno i najduža staza, pričiniće vam jedinstveno iskustvo koje ćete i te kako želeti da ponovite.

Brzeće je mesto koje će obogatiti vaš um i telo. Možete se upoznati sa vožnjom motornih sanki ili kvadova, a iskustvo koje ćete doživeti zaista je unikatno i ohrabrujemo vas da podarite sebi odmor o kakvom maštate. Mogućnost noćnog sankanja na stazi Karaman greben vas poziva da doživite zimovanje na potpuno inovativan način. Sjajna aktivnost za sve vas koji želite da izbegnete gužvu, dok opet sa druge strane volite snežne predele bez prevelike gužve.

Ukoliko ste došli na odmor sa decom, možete se opustiti jer školice skijanja spremne su da u vašim mališanima probude ljubav prema snegu, skijanju i planini, kako biste svi zajedno uživali u zimskoj čaroliji. Budite sigurni da će ljubav prema planini i zimskim aktivnostima procvetati kod vaših mališana.

Najbolja destinacija za zimovanje

Kopaonik je jedno od najvećih i najpopularnijih skijališta u regionu sa preko 50km ski staza pogodnih kako za početnike, tako i za napredne skijaše, uz mogućnost noćnog skijanja.
Kada umor nakon svih sportskih aktivnosti učini svoje, Kopaonik vam nudi veliki izbor kafića i restorana kao mesto za predah. Restorani sa tradicionalnom srpskom kuhinjom vratiće vam energiju i snagu, nakon čega se možete i sjajno provesti tokom večernjih časova. Izbora je mnogo, a vaše je samo da odaberete muzički program po vašoj želji i provedete se u pravom, planinskom ambijentu.

Život u 21. veku je isuviše brz i često zaboravimo da uživamo u onome što nas okružuje. Sve nam je dostupno, a nismo toga ni svesni. Većinu stvari danas radimo mehanički, ne razmišljajući o lepoti života. Priroda je ono što nas može povezati sa nama samima, kao i sa nama bliskim ljudima.

Upustite se u nove avanture sa maksimalnom prisutnošću i ne dozvolite da vam prođe dan bez novih, divnih uspomena. Ispunite vaš odmor kvalitetnim sadržajem, bez praznog hoda i doživite planinu na pravi način. Aktivnosti je mnogo, a uspomena će biti još više. Mir, avantura i druženje.